Project Description

Artist Profile

Lili
Vanilly

E lindur në vitin 1987, Luzern, Zvicër.

Artist Profile

Lili
Vanilly

E lindur në vitin 1987, Luzern, Zvicër.

Shkencëtare dhe filozofe kulturore, muzikante dhe shkrimtare. Diebin.

Aktualisht është duke shkruar një përgjigje në broshurën “Arti për të jetuar me lumturi me burrat. Dhuratë për nuset dhe gratë e reja “dhe tekstet e këngëve për grupet e saj DIE DIE BE dhe SEWN. Ajo jeton shumë pranë prindërve të saj, por edhe motrës së saj dhe fëmijës së motrës së saj. Dhe ajo gëzon shqisat dhe perceptimin e saj. Kjo është arsyeja pse ajo pret për të krijuar diçka të pavarur në temën e gjeneratës.

Get our News

    We will process the personal data you have supplied in accordance with our privacy policy.