Artist Profile

Shpëtim
Selmani

I lindur në vitin 1986, Prishtinë, Kosovë.
I lindur në vitin 1986, Prishtinë, Kosovë.

Artist Profile

Shpëtim
Selmani

I lindur në vitin 1986, Prishtinë, Kosovë.

Shpëtim Selmani u diplomua nga Universiteti i Prishtinës – Fakulteti i Arteve në Aktrim.

Përveç shkrimit të poezisë dhe romaneve ai gjithashtu luan rregullisht në shfaqje teatrore. Libri i tij i fundit është: “Poezia në kohën e gjakut dhe dëshpërimit 2010 – 2017”. Shpëtimi shkruan vazhdimisht për blogun alternativ të S’bunker. Ai është gjithashtu një ëndërrimtar që nuk I duhet të iu nevojitet të tjerëve!

Get our News

    We will process the personal data you have supplied in accordance with our privacy policy.