S Festival

20 Korrik 2019 Tema Fjalë të folura dhe të kënduara Lokacioni Dobërdol, Kosovë Qëllimi Tejkalimi i dualiteteve 20 Korrik 2019 Tema Fjalë të folura dhe të kënduara Lokacioni Dobërdol, Kosovë [...]