Project Description

Artist Profile

Besi
Berisha

I lindur në vitin 1989, Dobërdol, Kosovë.

Artist Profile

Besi
Berisha

I lindur në vitin 1989, Dobërdol, Kosovë.

Ai gjunjëzohet thellë në spektrin e shëndoshë të instrumentit të tij për të dalë përsëri dhe përsëri me zbulime të reja që hedhin një hark shpërthyes të dritave mbi kokat tona.

Në zërin e tij, burrëria, timbri i ngrohtë i një Jim Morrison-i rezonon pa kënaqur sentimentalizmin e tij. Ai duket mjaft i qetë, si dikush që e di saktësisht se çfarë dëshiron.

Get our News

    We will process the personal data you have supplied in accordance with our privacy policy.