Project Description

Artist Profile

Bujar
Berisha

I lindur në vitin 1984, Dobërdol, Klinë, Kosovë.

Artist Profile

Bujar
Berisha

I lindur në vitin 1984, Dobërdol, Klinë, Kosovë.

Muzikant dhe fotograf, mendimtar dhe baba. Dieb.

Ai jeton në Emmen, Zvicër dhe ka qenë anëtar i këshillit që nga viti 2015. Ai fitoi çmimin e muzikës kantonale me grupin e tij Who’s Elektra. Ai është një fotograf i trajnuar dhe gjithnjë e më aktiv si artist solo. Ai jep lexime, ekspozita dhe është organizatorë.

Get our News

    We will process the personal data you have supplied in accordance with our privacy policy.