Project Description

Artist Profile

Avdi
Hajdari-Kame

I lindur në vitin 1978, Kamenicë, Kosovë.

Artist Profile

Avdi
Hajdari-Kame

I lindur në vitin 1978, Kamenicë, Kosovë.

Kame u diplomua në Fakultetin e Arteve të Universitetit të Prishtinës në vitin 2002. Pas situatës së luftës në Kosovë, ai vendosi në 2004 të jetojë dhe të punojë në Zvicër, më saktësisht në Cyrih.

Ai është aktiv në rrjete të ndryshme të artistëve të huaj dhe vendas.

Me artin e tij, ai kërkon koncepte që ekzistojnë ose janë në proces të kondensimit. Ai i trajton ato me filozofi dhe forma artistike përmes mediave të ndryshme dhe në fund aty është një vepër arti.

Get our News

    We will process the personal data you have supplied in accordance with our privacy policy.