Artist Profile

Bardhec
Berisha

I lindur në vitin 1961, Dobërdol, Klinë, Kosovë.

Artist Profile

Bardhec
Berisha

I lindur në vitin 1961, Dobërdol, Klinë, Kosovë.

Ka studiuar gjuhën dhe letërsinë shqipe në Universitetin e Prishtinës. Në vitin 1983 ai iku në Zvicër për arsye politike, ku punoi si punëtor ndërtimtarie dhe murator deri në vitin 1996.

Më pas ai studioi gjermanisht në Institutin Goethe në Basel. Që atëherë ai ka jetuar dhe ka punuar si përkthyes në Emmenbrücke dhe shkruan.

Get our News

    We will process the personal data you have supplied in accordance with our privacy policy.