Artist Profile

Jehona
Gashi

I lindur Dobërdol, Klinë, Kosovë.

Artist Profile

Jehona
Gashi

I lindur Dobërdol, Klinë, Kosovë.

Studente në Fakultetin e Filologjisë, dega Letërsi shqipe – Prishtinë. Poete me dy vellime te botuara deri tash.

Ishte moderatore në Tribuna Channel dhe është moderatore e aktiviteteve të ndryshme letrare, kulturore e artistike. E pasionuar pas artit, ajo thotë: Botën e gjallëron arti, ne ndjehemi të gjallë përmes artit dhe ne duhet të jetojmë duke bërë art.

Get our News

    We will process the personal data you have supplied in accordance with our privacy policy.